Croaziere Pentru Pensionari

July 30, 2013 by Catalina30  
Published in Women

Avantaje si tarife croaziere pentru pensionari.

De fiecare data cand planuim o vacanta ne gandim in primul rand sa obtinem biletele cat mai devreme in sistem de early booking si sa profitam de reduceri. Ce se intampla insa cu turistii care au venituri scazute si care isi doresc un concediu mai deosebit?

Agentiile de turism le propun o croaziera pentru pensionari. In ultimii ani au crescut cererile pentru acest gen de calatorii si in general romanii prefera croazierele ieftine pe Marea Mediterana si in Europa de Nord. Evident majoritatea aleg sa plece in anotimpul cald, primavara si vara sa profite de soare.

Cele mai bune perioade de a achizitiona o croaziera sunt in lunile ianuarie-martie. Este momentul potrivit sa alegi traseul si tipul de cabina favorit, fie interioara, exterioara sau exterioara cu balcon.

Marile avantaje pentru pensionari sunt preturile foarte scazute pentru o croaziera pe Marea Mediterana, unde tarifele incep de 200 de euro de persoana, la care se adauga taxele de port si bacsisul. In total nu se depaseste 500 de euro pentru o sedere in cabina interioara.

O astfel de croaziera seniori dureaza 7 nopti, toate mesele sunt incluse in regim all inclusive si bauturile de asemenea. Oaspetii au parte de programe artistice, acces la pisicina gratuit si la toate facilitatile navei.

Calatoria pe mare se face in general noaptea iar ziua turistii se pot plimba in portul in care se acosteaza.

Luati in considerare si anumite aspecte: pachetul de croaziera nu include zborul pana la portul de imbarcare, iar in unele cazuri se cere o garantie care se restituie la finalizarea calatoriei.

De asemenea orice excursie optionala se plateste separat si aveti nevoie neaparat de pasaport.

Este de apreciat initiativa agentiilor de turism care scot la vanzare bilete ieftine de croaziere sociale oferindu-le ocazia pensionarilor de a petrece o vacanta deosebita in care se pot relaxa si vizita mai multe tari intr-un singur circuit.

Intotdeauna folositi un agent de turism pentru a alege o croaziera pentru ca el are acces la toate pachetele si reducerile. Daca nu reusiti sa achizitionati o vacanta cu tariful de early booking asteptati pentru oferta de last minute cand puteti obtine reduceri si mai mari. Acest gen de calatorie este mai ieftina primavara si toamna, in special in Europa iar pentru croazierele in Caraibe,  toamna si iarna in februarie.

Agentia Perfect Tour ofera tarife speciale seniorilor peste 55 ani la croazierele pe Marea Mediterana cu plecari in septembrie si octombrie.

Bucurati-va de o vacanta inedita la bordul unui vas de croaziera!

0
Liked it

Tell us what you're thinking...

comments powered by Disqus